Hoe werkt het?
– Voeg een product toe aan je winkelwagen
– Ga naar de Kassa
– Vul je gegevens in
– Kies een verzendwijze
– Controleer de bestelling
– Bevestig je bestelling

Zodra je bestelling bij ons binnen is, reserveren wij de bestelde producten voor je. Via e-mail krijg je direct een bevestiging van je bestelling. In die e-mail vind je ook de betaalgegevens. Maak het bedrag over op de aangegeven rekening. Je bestelling wordt verzonden wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven.

Mocht er binnen 7 dagen geen betaling worden ontvangen dan vervalt de bestelling en gaan de producten terug de webshop in.

Hoe kies je de juiste verzendmethode?
– Wanneer je een paar sokken bestelt is het wel duidelijk dat deze door de brievenbus kunnen. Je kiest één van de brievenbuspost opties.
– Een poncho past bv niet door de brievenbus. Je kiest dan voor één van de pakket opties.
– We willen het werk niet plat persen, daar wordt het immers niet mooier van. Bestel je meerdere producten tegelijk dan zullen deze in de meeste gevallen als pakket worden verzonden.
– Neem bij twijfel contact met ons op.
– Het kiezen van een verkeerde verzendmethode vertraagt de levering.

Ik wil een product in een andere kleur bestellen.
Ik wil een product in een andere maat bestellen.
Ik wil meerdere stuks van een product bestellen.
Oma maakt wat zij leuk vindt om te maken. Elk product is een uniek object.
We werken nog aan een systeem waarmee bestellingen mogelijk zijn voor een aangepaste versie van een product uit de winkel. Onze grootste zorg hierbij is de werkdruk voor Oma. Handwerken moet leuk blijven en niet omslaan naar een gestresste verplichte bezigheid.